Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Львівської політехніки відвідала гостя з Аргентини

МІОК Львівської політехніки
Ґеня Литвин з Аргентини

8 вересня 2016 року до Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» завітала пані Ґеня Литвин з Аргентини.

Пані Литвин давно співпрацює з Інститутом. Цього разу її візит був присвячений знайомству з методикою викладання української мови як іноземної за допомогою навчально-методичних матеріалів, створених у МІОКу.

Під час семінару працівники МІОКу поділилися досвідом роботи з навчальними комплексами «КРОК», «Мандрівка Україною», «Автостопом по Україні» та розповіли про можливості для навчання УМІ, які надає освітній портал «Крок до України».

Пані Литвин отримала відповіді на численні методичні запитання, які, сподіваємось, допоможуть ефективніше використовувати навчально-методичні матеріали з української мови як іноземної, розроблені працівниками МІОКу.

Окрім рекомендацій щодо роботи з підручниками, на семінарі були обговорені організаційні особливості навчального процесу та можливі додаткові види діяльності на заняттях з української мови як іноземної.

На завершення семінару Ірина Ключковська, директор МІОКу, запросила вчителів та студентів з Аргентини до Львова, щоб взяти участь в науково-освітніх заходах Інституту, зокрема у конференції «Українська мова у світі», яка відбудеться 9–10 листопада 2016 року та щорічній літній школі україністики «Крок до України».