Міністерство цифрової трансформації запрошує до обговорення проєкту постанови про національну платформу ВзаємоДія

За матеріалами сайту Міністерства цифрової трансформації України
Заставка до матеріалу

Міністерство цифрової трансформації України розпочинає громадське обговорення проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про онлайн-платформу взаємодії органів виконавчої влади з громадянами та інститутами громадянського суспільства».

ВзаємоДія – цифровий простір, де люди можуть спілкуватися з владою та впливати на ухвалення рішень національного й місцевого рівнів. Майданчик об’єднає всі елементи електронної участі, щоб українці мали більше можливостей долучатися до розробки та ухвалення політик.

Завантажити документи

Обговорення триватиме до 10 вересня 2021 року. Зауваження та пропозиції надсилати в письмовій та/або електронній формі за адресою: 01008, м. Київ, вул. Грушевського, 12/2, Міністерство цифрової трансформації України, email: amosenko@thedigital.gov.ua. Контактна особа – Людмила Амосенко, державна експертка експертної групи з розвитку електронної демократії, цифровізації громадянського суспільства та забезпечення захисту персональних даних директорату функціонального розвитку цифровізації, 256-69-82.