Львівська політехніка і Міланський народний університет започаткували співпрацю

Анастасія Степаняк, Центр комунікацій Львівської політехніки
Джованні Нері та Наталія Гоц
Львівська політехніка стала партнером Міланського народного університету. Відповідну угоду сторони підписали 14 лютого. З цією метою до Політехніки завітала делегація з Італії – ректор Джованні Нері та професорка Франческа Баллалі

Відтепер наш університет, а саме Центр італійсько-українського співробітництва став партнером Міланського народного університету. Відповідну угоду сторони підписали 14 лютого. З цією метою до Політехніки завітала делегація з Італії – ректор Міланського народного університету Джованні Нері та професорка вишу, кавалер Мальтійського ордену, представниця Європейського Комітету Франческа Баллалі. Приймали делегацію проректорка з міжнародних зв’язків Наталія Чухрай, керівник Центру італійсько-українського співробітництва Орест Василько та очільниця Центру міжнародної освіти Наталія Гоц.

– Це вже другий візит делегації до Політехніки. Ми підписали угоди про співпрацю між Міланським народним університетом та чотирма нашими інститутами. Пані Франческа Баллалі займається фінансуванням проєктів у Європейському комітеті та зацікавлена профінансувати майбутні проєкти між нашими вишами. Ці рамкові угоди вона повезе в офіс Європейського Комітету у Брюсселі, де вже домовлено про фінансування, – розповідає Орест Василько.

Як розповіла Наталія Чухрай, зі Львівської політехніки з Міланським вишем співпрацюватимуть Інститут будівництва та інженерних систем, Інститут гуманітарних та соціальних наук, Інститут економіки і менеджменту, Інститут права, психології та інноваційної освіти.

Джованні Нері та Наталія Гоц Джованні Нері та Наталія Гоц Джованні Нері та Наталія Гоц Орест Василько та Франческа Баллалі Орест Василько Джованні Нері та Наталія Гоц Джованні Нері та Наталія Гоц Джованні Нері та Наталія Гоц Джованні Нері та Наталія Гоц Джованні Нері та Наталія Гоц Джованні Нері та Наталія Чухрай Наталія Чухрай Джованні Нері та Наталія Гоц Джованні Нер Джованні Нері