Мер Києва Віталій Кличко зустрівся зі студентами і викладачами Львівської політехніки

Прес-служба Національного університету «Львівська політехніка»
Віталій Кличко зустрівся зі студентами і викладачами

Ні в кого не викликало сумнівів те, що міський голова столиці України Віталій Кличко прибув до Львова з огляду на місцеві вибори, які відбудуться у наступну неділю. Його зустріч із викладачами і студентами Національного університету «Львівська політехніка» відбувалася в актовій залі першого навчального корпусу, який був переповнений охочими поспілкуватися з відомим політиком і спортсменом.

Віталій Кличко не вів прямої передвиборної агітації. Він більше говорив про себе, про свій шлях у великий спорт. Згадав, що у дитинстві мріяв перемогти видатного американського боксера Тайсона. Звертаючись до молоді, мер Києва закликав її не боятися труднощів і тимчасових невдач, наполегливо йти до своєї мети. Це як на рингу: навіть якщо впадеш на підлогу, треба підвестися і продовжувати бій.

Віталій Кличко говорив також, що головним своїм завданням вважає подолання корупції. Він запросив на сцену членів своєї команди – кандидатів до Львівських міської та обласної рад Ростислава Гаврилова, Віру Глуховську, Романа Матиса, Юрія Авдейчика, Сергія Іваха. На зустрічі була присутня кандидат у мери Львова, народний депутат України Оксана Юринець.

Після зустрічі Віталія Кличка взяли у щільне кільце юнаки і дівчата, які просили у боксера і політика автографи, а також робили селфі.

Віталій Кличко зустрівся зі студентами і викладачами Віталій Кличко зустрівся зі студентами і викладачами Віталій Кличко зустрівся зі студентами і викладачами Віталій Кличко зустрівся зі студентами і викладачами