Марина Савчук грає у гандбол, любить читати і завершує навчання на бакалавраті в ІАПО

Гандбольний клуб «Львівська політехніка»
Марина Савчук

Свій шлях у гандболі Марина розпочала ще у Вінниці в школі № 18. У 5 класі, під час перерви, до неї підійшла тренер Вінницької ДЮСШ і сказала, що в школі тепер буде гурток з гандболу. Марина постійно відвідувала тренування і завжди їздила на змагання. Після одного з матчів Віталій Надич запросив її до Львівського державного училища фізичної культури, а згодом – і до гандбольного клубу «Львівська політехніка».

Успішно закінчивши училище зі срібною медаллю, Марина склала ЗНО та вступила до Національного університету «Львівська політехніка».

У гандболі вона дуже любить захист, адже основи логічного захисту заклали тренери Віталій Надич та Василь Козар. Тепер, коли команда показує вдалий захист, то Марина радіє цьому більше, аніж забитому голу. Перед кожною грою Марина насолоджується еспресо з шоколадом.

Дуже любить читати, завжди всім радить роман «Атлант розправив плечі». А ще Марина – з тих людей, яка готова постійно заощаджувати задля подорожей. Хоч пандемія коронавірусу зупинила багатьох, але Марина зі своїм хлопцем вже планують наступні мандрівки.

Якщо ви запропонуєте переглянути якусь цікаву драму/мелодраму без хепі-енду, то приготуйте багато серветок, адже Марина дуже емоційна і проживає з героями все від початку до фінального кадру.

У грудні 2020 року Львівська обласна державна адміністрація відзначила Марину серед найкращих студентів Львівщини премією імені В’ячеслава Чорновола. А наразі вона перебуває на фінішній прямій бакалаврату спеціальності «Публічне управління та адміністрування» на кафедрі адміністративного та фінансового менеджменту Львівської політехніки. Мріє стати найкращою версією себе, досягнути всіх поставлених цілей.

А ми щиро віримо, що так і буде!
 

Нагадаємо, 14–16 травня у Спортивному клубі Національного університету «Львівська політехніка» (вул. Василя Стуса, 2) відбудуться вирішальні ігри Вищої ліги сезону 2020/2021.