Майбутні технологи харчових виробництв з Університету відвідали ПрАТ «Львівський жиркомбінат»

Кафедра технології органічних продуктів Львівської політехніки
Фото з екскурсії

У рамках вивчення дисципліни «Технології жирів» студенти ІІІ курсу спеціальності «Харчові технології» разом із доценткою кафедри технології органічних продуктів Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки Оксаною Оробчук відвідали ПрАТ «Львівський жиркомбінат».

Директор підприємства Юрій Роговий ознайомив майбутніх технологів з основними напрямами роботи. Екскурсію виробничими майданчиками для студентів провела начальниця виробництва Ольга Канаєва.

Студенти мали змогу побачити повний цикл виробництва продукції «Львівського жиркомбінату» – від підготовки олійної сировини до випуску продуктової лінійки. Наприкінці студенти взяли участь у дегустації як добре знайомої продукції, так і новинок, які тільки незабаром вийдуть на ринок.

У підсумку з керівництвом обговорено напрями подальшої співпраці: взаємодія кафедри та підприємства у підготовці технологів харчової промисловості, проходження виробничої та переддипломної практики на виробництві, участь працівників ПрАТ «Львівський жиркомбінат» у навчальному процесі.

Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії