Магістриня кафедри ПЛ взяла участь у Студентських читаннях до Міжнародного дня слов’янської писемності

Кафедра прикладної лінгвістики Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-заходу

Попри війну та періодичні обстріли, 18 травня 2022 року Криворізький державний педагогічний університет організував Студентські наукові читання до Міжнародного дня слов’янської писемності.

Цей захід об’єднав студентів з різних вишів України (Національний університет біоресурсів і природокористування України, Львівський державний університет безпеки життєдіяльності, Житомирський державний університет імені Івана Франка, Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, Національний університет «Львівська політехніка», Криворізький державний педагогічний університет), а також Польщі (Іnstytut Kultury Europejskiej Uniwersytetu Adama Mickiewicza w Poznaniu). До обговорення наукових здобутків студентів долучилися не тільки молоді пошукувачі, але й їхні наукові керівники.

На цьому науковому святі кафедру прикладної лінгвістики Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Львівської політехніки представляла магістриня Юлія Турчин, яка показала наживо використання у стилометричному дослідженні розробки колеги з кафедри інформаційних систем та мереж ІКНІ доцентки Вікторії Висоцької.