Нещодавно у Бізнес-центрі IQ в Києві відбулася конференція «М’ясний бізнес. Соуси та приправи». У рамках заходу розглядали основні тенденції світового та вітчизняного ринку м’яса, сучасні технології виробництва м’ясних виробів, питання якості й безпеки, продовження термінів зберігання, вибору споживчої упаковки продукції.
Магістриня освітньої програми «Хімічні технології та інженерія» кафедри органічної хімії Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки Анна Мірошниченко представляла фірму Enzym Food Solutions, де працює технологом харчових продуктів. Як спікер вона зробила доповідь про інноваційні підходи до революційних рішень на основі дріжджів, які можуть покращити смак продукту з додаванням умамі, зменшити у ньому вміст солі та зберегти натуральність складу.