Магістри з управління проєктами кафедри УП прослухали лекцію від фахівця-практика

Кафедра управління проєктами Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-зустрічі

Практичний фаховий досвід отримали магістри спеціалізації «Управління проєктами» Інституту адміністрування, державного управління та професійного розвитку Львівської політехніки.

Нещодавно на лекцію з дисципліни «Прийняття проєктних рішень» (лектор – доцент кафедри управління проєктами, к.е.н., доцент Сергій Шишковський) було запрошено фахівця-практика – технічного директора компанії Linkup Studio Олександра Бачинського.

Гість розповів про управління проєктами в ІТ-компанії, зокрема у сфері прийняття проєктних рішень. Розгляд практичних прикладів надав студентам бачення сучасних проблем та інструментів управління ІТ-проєктами.

Захід викликав жвавий інтерес серед студентів і дав змогу залучити їх до розробки ІТ-проєкту. Практичне використання різноманітних інструментів прийняття проєктних рішень допомогло здобувачам вищої освіти  краще зрозуміти дисципліну та сформувати свій погляд на майбутнє працевлаштування як проєктного менеджера.

Кафедра управління проєктами висловлює щиру подяку Олександру Бачинському та запрошує інших фахівців-практиків ділитися досвідом з майбутніми проєктними менеджерами, які навчаються на спеціалізації «Управління проєктами» у Львівській політехніці!