Магістранти Інституту архітектури беруть участь у міжнародному воркшопі у Чернівцях

Кафедра містобудування Львівської політехніки
учасники воркшопу у Чернівцях

У рамках міжнародного проєкту ERASMUS+ з 26 вересня до 1 жовтня 2019 року у Чернівецькому університеті (у Блакитній залі колишньої Резиденції Буковинських митрополитів) відбувається воркшоп «Архітектура та містобудівний дизайн у існуючому контексті», участь у якому беруть і студенти Інституту архітектури Львівської політехніки.

50 магістрів-архітекторів у 5 інтернаціональних групах зосередять свою увагу на перспективних розробках території від залізничного вокзалу Чернівців аж до річки Прут. Головною метою воркшопу є пошук нових креативних ідей для наповнення життям цієї території.

Проєкт реалізують Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Київський національний університет будівництва та архітектури, Національний університет «Львівська політехніка», Одеська державна академія будівництва та архітектури, а також Брандербурзький технічний університет (м. Котбус, Німеччина).

воркшоп у Чернівцях воркшоп у Чернівцях воркшоп у Чернівцях воркшоп у Чернівцях воркшоп у Чернівцях воркшоп у Чернівцях воркшоп у Чернівцях воркшоп у Чернівцях