Магістрантка кафедри ПМВ взяла участь у тренінгах в рамках проєкту Еразмус+ Your body, Your Earth

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото з тренінгу

Студентка ІІ курсу магістратури освітньої програми «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Національного університету «Львівська політехніка» Аліна Максимюк взяла участь у тренінгах Міжнародної програми мобільності Еразмус+ у рамках проєкту Your body, Your Earth, що проходили у Швеції з 8 до 16 жовтня 2022 року.

Аліна коментує свою участь у програмі так:

«Під час тренінгів ми детально ознайомились із питаннями глобалізації та екологічної кризи в сучасному світі. Мені вдалось по-новому відкрити розуміння цих процесів крізь призму поглядів учасників із різних країн світу. Загалом про захід: цікаво, інформативно, незвично! Проте, окрім нових знань та обміну досвідом, ця програма стала можливістю для представників України розповісти про російсько-українську війну, а також отримати велику підтримку від інших учасників програми із різних куточків світу. Програма Еразмус+ дала змогу нам усім пізнати для себе нові аспекти глобальних проблем людства. Цікавим також був досвід знайомства з культурою та особливостями такої країни як Швеція».

Участь у таких заходах є важливим аспектом підготовки фахівців у сфері міжнародних відносин. Кафедра політології та міжнародних відносин Національного університету «Львівська політехніка» бажає Аліні успіхів!

Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу