Магістрантка кафедри ПМВ посіла ІІ місце у IV Всеукраїнському конкурсі студентських робіт на тему Революції Гідності

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото з нагородження переможців конкурсу

5 жовтня 2024 року у Києві в Інформаційно-виставковому центрі Музею Майдану відбулась церемонія нагородження переможців IV Всеукраїнського конкурсу наукових студентських робіт на тему Революції Гідності у межах здобуття Відзнаки Сергія Кемського.

Цьогоріч у конкурсі взяли участь 47 студентів із 18 закладів вищої освіти України. Переможців нагородили дипломами та грошовими преміями.

Приємно, що друге місце здобула студентка другого курсу магістратури освітньої програми «Міжнародні відносини» кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних і соціальних наук Львівської політехніки Дарія Панова. Тема її наукової роботи – «Революція Гідності як чинник сучасних геополітичних змін в Європі», науковий керівник – кандидат політичних наук, доцентка Ольга Івасечко.

Дарія є надзвичайно активною студенткою, бере участь у різних програмах міжнародної академічної мобільності, конкурсах наукових робіт та олімпіадах. Тож кафедра щиро вітає Дарію Панову та її наукового керівника Ольгу Івасечко з перемогою у конкурсі й бажає подальших наукових перемог!

Фото з нагородження переможців конкурсу Фото з нагородження переможців конкурсу Фото з нагородження переможців конкурсу