Магістрантка кафедри АІП взяла участь у проєкті DAAD Studienreisen für Gruppen von ausländ

Кафедра адміністративного та інформаційного права
Фото з відвідин Німеччини

Здобувачка другого (магістерського) рівня спеціалізації «ІТ-право» кафедри адміністративного та інформаційного права Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка» Василина Костик із 1 до 12 травня 2023 року, брала участь у проєкті DAAD Studienreisen für Gruppen von ausländ «Студентська поїздка іноземних студентів до Німеччини».

Цей освітньо-науковий проєкт передбачав відвідування семінарів, лекцій, екскурсій, бібліотек та кампусів, зустрічі з представниками бізнесу та відвідування культурних пам’яток. Саме підтримка німецьких партнерів з університету Потсдама, Лейпцігського університету, наукового Інституту Фраунгофера, університету Мартіна Лютера в місті Галле, Вищої школи державного управління в місті Гота, Байротського університету, всіх небайдужих в умовах повномасштабного вторгнення росії в Україну забезпечила можливість виграти грант і впродовж 12 днів подорожувати Німеччиною.

Василина Костик поділилася враженнями від проєкту: «Академічна мобільність у нашому університеті дає змогу познайомитися з багатьма цікавими особистостями, відвідати неймовірні місця, отримати досвід від інших закладів освіти та поєднати це все із позитивними та чудовими емоціями. Таке студентське життя запам’ятовується надовго».

Учасниця проєкту вдячна керівниці міжнародної грантової програми – професорці кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Ліані Чернобай.

Фото з відвідин Німеччини Фото з відвідин Німеччини