Магістрам освітньої програми «Міжнародні відносини» ІГСН презентували програму подвійних дипломів

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-презентації

31 березня 2023 року відбулася презентація програми подвійних дипломів для магістрів освітньої програми «Міжнародні відносини» спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки.

Професорка Тереса Астрамович-Лейк, доктор політичних наук, координаторка програми подвійних дипломів зі сторони Вармінсько-Мазурського університету в Ольштині (Республіка Польща), ознайомила студентів з особливостями навчання за програмою подвійних дипломів, проходження практики та захисту магістерських кваліфікаційних робіт.

Презентація програми подвійних дипломів викликала чималу зацікавленість, адже до зустрічі долучились близько 60 студентів. Студенти активно задавали запитання, які стосувались оплати за навчання, гуртожиток, проживання, а також умов проживання.

До заходу долучилася й успішна випускниця програми Катерина Мазур, яка поділилась своїм досвідом та враженнями, студенти бакалаврату, які зараз навчаються за програмою – Богдан Малашта, Євгенія Івлєва, Юлія Костецька, Марта Гануляк, Оля Власенко, Світлана Мелех.

Програма подвійних дипломів успішно функціонує на кафедрі політології та міжнародних відносин з 2017 року, 9 студентів отримали диплом Національного університету «Львівська політехніка» та Вармінсько-Мазурського університету в Ольштині (Республіка Польща) на рівні магістратури. Результати опитування студентів показали, що вони задоволені рівнем навчання у Вармінсько-Мазурському університеті, після повернення в Україну знайшли роботу (багато випускників цієї програми працюють в українсько-польських установах, відділах міжнародної співпраці, в ІТ-сфері тощо). Учасники програми значно підвищили рівень володіння іноземними мовами, вивчили досвід європейських держав, розширили мережу контактів тощо.

Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації