Магістри кафедри технологій управління взяли участь у Форумі командоутворення і кар’єри

ІАПО Львівської політехніки
Форум командоутворення та кар’єри

29 жовтня у Львові відбувся Форум командоутворення та кар’єри – конференція, яка була присвячена тематиці створення ефективних команд проекту, мотивації та розвитку персоналу, сучасному менеджменту в компанії та кар’єрному росту.

Звісно, майбутні менеджери проектів не могли залишитись осторонь такої події, адже відомо, що успіх проектів в значній мірі залежить від ефективної та згуртованої команди. Майбутні лідери команд Артур Маніла та Вікторія Кромкач, магістри кафедри технологій управління, приєднались до організаторів форуму на правах волонтерів.

На Форумі йшли активні дискусії про дієві практики створення та підвищення ефективності команди в управлінні проектами, про мотивацію та розвиток персоналу, шляхи розвитку менеджменту в компанії, особистісний розвиток, вирішення конфліктів та багато іншого.

На завершення організатори Форуму компанії Internetdevels та PM Business Solution подякували учасникам за активну роботу, спікерам за цікаві та змістовні доповіді, а магістрантам побажали успіху в освоєнні професії проектного менеджера на кафедрі технологій управління Національного університету «Львівська політехніка»!

Форум командоутворення та кар’єри Форум командоутворення та кар’єри Форум командоутворення та кар’єри