Курсові можуть бути цікаві й дуже корисні: магістранти ІГСН захищали свої роботи в обласній бібліотеці для юнацтва

Наталія Павлишин, тижневик «Аудиторія»
захист магістерських робіт

Побачити реальний результат своєї роботи та ще й почути схвальні відгуки – мабуть, кращої мотивації для студентів не придумаєш. Магістри першого курсу ІГСН кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності свої курсові праці скерували на допомогу Львівській обласній бібліотеці для юнацтва.

– У межах навчальної дисципліни «Управління якістю бібліотечної та архівної справи» ми уклали договір про співпрацю зі Львівською обласною бібліотекою для юнацтва, тож вирішили там захищати курсові на тему «Інформаційно-рекламне представлення бібліотек на сучасному етапі», які реалізовували на прикладі цієї книгозбірні, а тему «Імідж сучасного бібліотекара» – на її директорці, бо креативнішого бібліотекара, ніж Тетяна Пилипець, складно знайти, – наголосила науковий керівник курсових праць, доцент кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Жанна Мина.

Студенти аналізували, ділилися ідеями, розробили рекламні буклети, листівки, які, на їхнє переконання, привернуть увагу читачів. У такий спосіб вони продемонстрували, як уміють на практиці застосовувати здобуті навички, та допомогли бібліотеці, надавши чимало варіантів для популяризації.

– Такий затишний і сонячний понеділок зі студентами кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Львівської політехніки. Дякую Олі Ханас за те, що і я стала об’єктом наукового спостереження! Особливо вдячна за розроблену в рамках проектів рекламну продукцію, – такими враженнями від захисту курсових праць поділилася на сторінці книгозбірні у Фейсбуці Тетяна Пилипець.

захист магістерських робіт захист магістерських робіт захист магістерських робіт захист магістерських робіт захист магістерських робіт захист магістерських робіт захист магістерських робіт захист магістерських робіт захист магістерських робіт