Магістрантки ІСТР завершили навчання на факультативному курсі в Університеті штату Пенсильванія та стали одними з кращих

Кафедра екологічної безпеки та природоохоронної діяльності
Марія Троняк та Софія-Саманта Войтович

Марія Троняк та Софія-Саманта Войтович, студентки магістерського курсу «Технології захисту навколишнього середовища» на кафедрі екологічної безпеки та природоохоронної діяльності Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Львівської політехніки, успішно освоїли факультативний курс Taking Action on Food Security в Університеті штату Пенсильванія (США).

Не просто успішно, а з середнім балом 453 з 460 максимальних – це справді гідний результат і один з кращих на курсі, де навчалися студенти зі Сполучених Штатів Америки та низки інших країн світу. Вкотре переконуємося, що наші студенти отримують підготовку на належному рівні, а тому показують високі результати і в закордонних закладах вищої освіти.

Львівські політехніки особливо вдячні Melanie Miller Foster, керівникові Міжнародної сільськогосподарської програми, представниці Університету штату Пенсильванія, авторці курсу, який вона люб’язно вирішила прочитати для наших студентів в Україні.

Колектив кафедри вітає своїх студенток, бажає їм нових звершень і здобутків!

Скріншот з онлайн-курсу