Львівських та вроцлавських політехніків запрошують на архітектурно-просторовий воркшоп «Khotkevych inside»

За матеріалами порталу «Громадський Простір»
архітектурно-просторовий воркшоп

Палац культури імені Гната Хоткевича збудований у 1934 році і є яскравим прикладом архітектури функціоналізму у Львові. Як відомо, проектний конкурс виграли Тадеуш Врубель та Леопольд Карасинський. Т. Врубель свого часу був деканом кафедри містобудування Львівської політехніки та співзасновником Вроцлавської політехніки.

Сьогодні колектив Палацу активно розробляє стратегію та візію. Відповідно до нових якісних змін у структурі роботи закладу життєво необхідні перетворення функціонального простору будівлі. Отож, 22–26 жовтня 2018 року відбудеться 5-денний архітектурно-просторовий воркшоп. Організатори пропонують учасникам разом із менторами, провідними архітекторами, розробити концептуальний проект ре-дизайну функціональних приміщень Палацу.

Мета воркшопу – згенерувати візуальні ідеї, спрямовані на збереження всього історично цінного в інтер’єрі Палацу в поєднанні з модернізацією функціональних просторів відповідно до нової стратегії та візії Палацу.

До участі запрошують студентів Львівської та Вроцлавської політехнік, а також охочих архітекторів, дизайнерів, соціологів та інших вмотивованих і зацікавлених осіб.

Реєстрація обов’язкова.