Львівських політехніків запрошують на черговий онлайн-тренінг програми «Активні громадяни»

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Заставка тренінгу

Громадська організація «Молоді Агенти Змін» за підтримки Британської Ради в Україні оголошує набір учасників та учасниць на онлайн-тренінг програми «Активні громадяни» від. Тренінг відбуватиметься 7–9 грудня 2022 року на платформі Zoom з 16 до 20 години щодня.

Під час тренінгу учасники дізнаються про основні принципи та особливості програми «Активні громадяни», яка спрямована на об’єднання та соціальне згуртування активних громадян і громадянок задля створення потужної спільноти, яка здатна змінювати й розв’язувати локальні та глобальні проблеми суспільства.

Учасники та учасниці тренінгу отримають сертифікат міжнародного зразка та можливість продовжити навчання на всеукраїнських семінарах і тренінгах Британської Ради, а також зможуть спробувати свої сили під час конкурсу проєктів соціальної дії та інших активностей програми, що дасть можливість отримати фінансування для реалізації своєї ініціативи.

Участь у тренінгу безкоштовна. Для отримання сертифікату Британської ради потрібно брати участь упродовж усіх чотирьох днів тренінгу.

Реєстрація обов’язкова!