Львівських політехніків на вебінарі ознайомили з особливостями проєктної діяльності

Проєктний офіс Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-семінару

18 листопада 2021 року команда Проєктного офісу Національного університету «Львівська політехніка» провела вебінар «Вступ у проєктну діяльність», що відбувся у форматі відкритої події, до якої долучились потенційні грантери з різних закладів та міст України, попередньо зареєструвавшись на платформі грантових можливостей GetGrant-School.

Лектори курсу Назарій Андрущак, канд. техн. наук, доцент, керівник Проєктного офісу Львівської політехніки, викладач GetGrant-School, експерт у грантах науково-технічного спрямування, та Олена Лукачук, канд. іст. наук, провідний фахівець Проєктного офісу, викладач GetGrant-School, експерт у грантах соціально-гуманітарного спрямування, ознайомили учасників із відмінностями між проєктом, грантом і стипендією, типами проєктів, допомогли освоїти інструменти пошуку грантів і проєктів, розібратися з вибором ідеї проєкту, її новизною та інноваційністю, формуванням команди проєкту й організацією її роботи, генеруванням мети, завдань, цілей проєкту, створенням робочих пакетів та діаграми Ганта, описом ризиків проєкту, складанням бюджету й типовими видами витрат. У підсумку ознайомили шукачів грантів із типовою процедурою подання проєктної заявки та критеріями оцінювання проєкту.

Вебінар відбувся у рамках співпраці з першою в Україні платформою грантових можливостей GetGrant-School, яка спрямована допомогти політехнікам у виборі й підготовці проєктних пропозицій через спільне проведення вебінарів, семінарів, авторських курсів та підвищення кваліфікації, наданням консультацій експертами тощо.

Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару