Львівський осередок Міжнародної студентської організації BEST – про свою структуру та діяльність

Львівський локальний осередок BEST
Заставка до матеріалу

Львівський локальний осередок Міжнародної студентської організації BEST, до якого входять студенти Національного університету «Львівська політехніка», розповідає про свою структуру, що роблять його відділи і хто займається їхнім розвитком.

Human Resources Department

Робота відділу – стежити за мотивацією в осередку, підтримувати залученість бестівців та організовувати найкрутіші заходи й вечірки.

Design Department

Відділ займається створенням всієї візуальної складової BESTу. Тут розробляють дизайн наших соцмереж, мерчу та стікерів.

Information Technology Department

В їхні обов’язки входить створення веб-сторінок і телеграм-ботів. IT-відділ стежить за правильним функціонуванням технічної складової нашої організації.

Public Relations Department

Вони співпрацюють з медіа ресурсами, містом та громадськими організаціями. Ведуть всі соцмережі Бесту і створюють креативні фото й відео.

Fundraising Department

Ці люди займаються пошуком компаній-партнерів для наших проєктів та підтримують комунікацію з ними.

У нас кожен може знайти щось для себе, а головне, що всі ми працюємо на волонтерських засадах, тому BEST робить усе з любов’ю!

Слайд презентації відділу BEST Слайд презентації відділу BEST Слайд презентації відділу BEST Слайд презентації відділу BEST Слайд презентації відділу BEST