Львівський локальний осередок Міжнародної студентської організації BEST організовує BEST Hackathon 2017

За матеріалами сайту IT Career Professionals
Hackathon у режимі нон-стоп

7–8 жовтня 2017 року Львівський локальний осередок Міжнародної студентської організації BEST проведе Hackathon у режимі нон-стоп. Упродовж 24 годин студенти матимуть змогу спробувати сили в одній з трьох категорій:

  1. Mobile Application Development
  2. Web Service
  3. Desktop Game Development

Завдяки співпраці з провідними IT-компаніями Львова змагання сприяють комунікації студентів з представниками компаній, потенційними роботодавцями.

  • Для студентів – це шанс проявити себе перед компаніями, розширити комунікації, отримати подарунки та просто пофанитися.
  • Для компанії – це можливість підтримати нові ідеї та рішення, а також знайти собі потенційних працівників, побачивши їх «у дії».

Місце проведення заходу – львівський офіс Tickets.ua (вул. Шевченка, 111а). Організатор – Львівський локальний осередок Міжнародної студентської організації BEST.

BEST (Board of European Students of Technology) або Рада студентів технічних університетів Європи – неприбуткова, неполітична та нерелігійна організація, яка представлена у 95 осередках 33 країн світу. Локальний осередок BEST Lviv існує у Національному університеті «Львівська політехніка» з 2002 року.