Львівську політехніку відвідали ліцеїсти з міста Кам’янського Дніпропетровської області

Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації
Фото з відвідин Львівської політехніки

26 грудня 2023 року до Львова завітали учні 10-х класів ліцею № 44 міста Кам’янського Дніпропетровської області.

Як місія та власна філософія в офіційних документах цього ліцею записано: «Формування гармонійної, всебічно розвиненої здорової особистості, патріота і свідомого громадянина України, готового до самовдосконалення і навчання впродовж життя, до критичного мислення на засадах розуміння єдності людини і природи». Саме тому педагоги цього ліцею вирішили організувати свою поїздку до Львова після 25 грудня. Власне зараз у нашому місті можна якнайкраще познайомитися з місцевими звичаями, особливостями святкування Різдва, а також почути гарну колядку.

Вчителів та учнів також зацікавила Львівська політехніка, адже, окрім того, що з її аудиторій вийшло багато відомих науковців, фахівців та політиків, наш університет і сьогодні є одним із найкращих технічних закладів вищої освіти в Україні. Учнівську цікавість було винагороджено екскурсіями в головному корпусі Університету, зокрема – в Актовій залі, Залі Захарієвича та в Музеї історії Львівської політехніки.

Окрім того, діти дізнались про весь перелік бакалаврських освітніх програм, які пропонує до вивчення Національний університет «Львівська політехніка», а також ознайомилися з основними умовами вступу, які практикують в Україні та нашому університеті в останні роки.

Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки Фото з відвідин Львівської політехніки