Львівську політехніку відвідала делегація Українсько-китайського центру «Шовковий шлях»

Центр китайсько-української співпраці Львівської політехніки
Фото з підписання угоди про співпрацю

Під час перебування делегації Українсько-китайського центру «Шовковий шлях» у Львівській політехніці 24 травня 2021 року було підписано угоду про співпрацю, що передбачає представлення нашого університету на ринку освітніх послуг Китайської Народної Республіки. Китайські громадяни мають змогу навчатися у Львівській політехніці за різними освітніми напрямками і програмами рівня бакалавр, магістр і PhD.

Сторони домовились про співпрацю у сфері освіти, науково-дослідницької діяльності, інноваційних технологій та культурних заходів.

Умовами договору передбачено обмін публікаціями університетів-партнерів у фахових наукових виданнях, що входять до наукометричних баз Scopus та Web of Science.

Особливої актуальності набуло досягнення домовленостей між сторонами щодо залучення на навчання китайських громадян за програмами 3+1 та 4/0. Такі програми передбачають спільне викладання у вищих навчальних закладах Китаю англомовних програм з подальшим продовженням навчання китайських студентів у стінах Львівської політехніки й одержанням дипломів бакалавра, магістра і наукового ступеня PhD.

Під час візиту відбулася зустріч гостей з провідними науково-педагогічними працівниками Університету, на якій обговорювали питання розширення співпраці між навчально-науковими інститутами Львівської політехніки та китайськими закладами вищої освіти.

Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю