Львівські політехніки зустрілися онлайн із воїнами 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила

Кафедра інформаційно-вимірювальних технологій Львівської політехніки
Прапор 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила

12 жовтня 2021 року відбулася онлайн-зустріч студентів і працівників кількох інститутів Національного університету «Львівська політехніка» – Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології, Інституту адміністрування та післядипломної освіти, Інституту хімії та хімічних технологій, Інституту механічної інженерії та транспорту – з представниками особового складу та офіцерського корпусу 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила, які сьогодні на передньому краї виборюють незалежність нашої Батьківщини на сході України.

Ця подія була приурочена до свята Покрови Пресвятої Богородиці, яке є Днем українського козацтва та Днем захисника України.

Зустріч видалася дуже теплою та щирою й викликала велике обопільне зацікавлення як у студентів і викладачів, так і в наших доблесних захисників. З боку політехніків пролунало багато запитань та слів вдячності на адресу воїнів, а ветерани бойових дій, зі свого боку, поділилися своїм баченням ситуації, що склалася в зоні АТО, і проблемами, які ще потребують нашої допомоги у їхньому розв’язанні…

Також бійцям 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила було передано доброчинні кошти, зібрані львівськими політехніками, які будуть використані для посилення матеріальної бази та, зокрема, покращення побуту наших воїнів.

З нагоди свята Дня захисника України на адресу наших воїнів пролунало дуже багато сердечних привітань та побажань якнайшвидшого повернення з довгожданою перемогою до мирного життя.

Слава Україні! Героям слава!