Львівські політехніки візьмуть участь у ХХIІІ Різдвяному фестивалі «Велика коляда»

За матеріалами сайту Львівської міської ради
Фрагмент афіші фестивалю

ХХIІІ Різдвяний фестиваль «Велика коляда» цьогоріч матиме комбінований формат: і онлайн, і офлайн. Більшість виступів колективів колядників можна буде почути у стінах храму Пресвятої Євхаристії (Домініканський собор) 7–19 січня 2022 року і дистанційно, і наживо.

У Фестивалі візьмуть участь 40 колективів. Це дитячі, юнацькі і дорослі хори, вокальні, ансамблі бандуристів, театральний гурт, сольні виконавці з різних областей та міст України: Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської області, Києва, Одеси, Херсона, Чернівців, а також з Білорусі (м. Мінськ) та Нідерландів (м. Гаага).

Серед учасників будуть і виконавці від Національного університету «Львівська політехніка». Зокрема, в суботу, 15 січня, виступатиме Народний чоловічий хор «Орфей» (керівник – Володимир Вівчарик). А в понеділок, 17 січня, колядуватиме хор студентського капеланства «Натхненні» Храму блаженного священномученика Олексія Зарицького, що на території студмістечка Львівської політехніки (керівник – Матвій Мельник).

Гала-концерт відбудеться 23 січня у форматі онлайн. Втім, організатори сподіваються, що вже наступного року будуть разом великим хором славити народженого Бога.