Львівські політехніки провели вебінар для вивчення досвіду Коледжу Європи в Натоліні (Польща)

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-семінару

23 листопада 2021 року кафедра політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних і соціальних наук Львівської політехніки спільно із Центром міжнародної освіти Університету провели вебінар «Інтернаціоналізація сучасної вищої освіти: досвід Коледжу Європи в Натоліні (Польща)».

У заході взяли участь студенти спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» ІГСН, викладачі кафедри політології та міжнародних відносин, керівниця Центру міжнародної освіти Наталія Гоц, а також представниця адміністрації Коледжу Європи в Натоліні Ірина Воробець і студенти.

Професорка Наталія Гоц наголосила, що інтернаціоналізація закладів вищої освіти є важливою передусім для підвищення якості освіти і наукових досліджень, а також для долучення українських університетів до світового та європейського простору вищої освіти.

Досвід Коледжу Європи в Натоліні є корисним, адже це один із провідних університетів післядипломного навчання у Європейському Союзі.

Приємно й те, що уже два роки поспіль випускники освітньої програми «Міжнародні відносини» Інституту гуманітарних і соціальних наук перемагають у конкурсі й отримують стипендію на навчання від Коледжу Європи в Натоліні. Цікавою була доповідь випускника кафедри політології та міжнародних відносин Василя Романика, який зараз продовжує навчання у Коледжі. Зокрема, він зазначив, що здобуті у Львівській політехніці знання стали вагомим підґрунтям для продовження навчання за кордоном.

Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару