Львівські політехніки провели форум «Енергоефективність у містах»

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
на форумі «Енергоефективність у містах»

У заході взяли участь студенти і викладачі кафедри політології та міжнародних відносин ІГНС, а також електроенергетики та систем управління ІЕСК, представники програми ПРООН в Україні, Обласної ради, міських ОСББ.

Під час форуму йшлося про впровадження спільного проєкту ЄС/ПРООН Houses, стратегію Львівщини в контексті енергоефективності та підтримки ОСББ, програму енергоощадності для населення, практику енергетичних аудитів теплопостачання підприємств міст із розроблення енергоощадних заходів, роль вишів у впровадженні енергетичної політики України.

Студенти ІЕСК та ІГСН – Максим Шавала, Тетяна Желізняченко, Роман Романів, Іванна Луковець, Анастасія Мандрика, Соломія Патер, Юлія Пасс, Надія Миронець, Анастасія Куца – взяли участь у конкурсі з енергоощадності, підготувавши дослідження про енергетичну політику утилізації побутових відходів та переробки золи і шлаку в Україні, альтернативні джерела енергії, «розумні» міста майбутнього, результати втілення в нашій країні цілей сталого розвитку, екологічні проєкти ООН в Україні. Під час форуму цих студентів нагородили заохочувальними призами.

на форумі «Енергоефективність у містах» на форумі «Енергоефективність у містах» на форумі «Енергоефективність у містах» на форумі «Енергоефективність у містах» на форумі «Енергоефективність у містах» на форумі «Енергоефективність у містах»