Львівські політехніки одержали обласні премії для працівників наукових установ і закладів вищої освіти

За матеріалами сайту Львівської обласної військової адміністрації
Фото із вручення премій

29 травня 2023 року в Будинку вчених відбулись урочистості з нагоди вручення обласних премій для працівників наукових установ і закладів вищої освіти Львівської області у 2023 році. Премії вручив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

«Держава має шанс стати справжньою державою, коли в ній жива наука. Навіть під час цієї війни ми чітко бачимо, що війну виграють люди, але люди, які озброєні сучасними технологіями та знаннями. Дякую кожному з вас за те, що працюєте тут, що свої знання, вміння, роботу розвиваєте в Україні. Дякую за те, що творите перемоги кожен на своєму фронті. А наше завдання – підтримати вас, підтримати державу і разом перемогти. Дякую величезне за вашу працю», – зазначив очільник області.

Цьогоріч для участі у конкурсному відборі подались 310 працівників наукових установ і закладів вищої освіти. За підсумками відбору обласні премії отримали 171 педагог та науковець. Зокрема, 67 премій розміром 21 тисяча гривень і 104 – розміром 15 тисяч гривень кожна.

Нагадаємо, лауреатами обласної премії для науковців стали 69 львівських політехніків: представники Університету здобули 26 премій розміром 21 тисяча гривень і 43 – розміром 15 тисяч гривень.

Докладніше – на сайті Львівської обласної військової адміністрації.

Фоторепортаж із вручення обласних премій

Фото із вручення премій Фото із вручення премій Фото із вручення премій Фото із вручення премій