Львівські політехніки на міжнародній конференції Women in Tech Summit 2022

Кафедра електронної інженерії Львівської політехніки
Фото з конференції

7–8 червня 2022 року за підтримки Польської освітянської фундації Perspektywy у Варшаві (Польща) відбулася наймасштабніша міжнародна конференція Women in Tech Summit 2022, де жінки – молоді вчені країн Європи, що навчаються і працюють у галузі комп’ютерних наук та інформаційних технологій, – мали змогу поспілкуватися з керівниками відомих high-tech компаній (Amazon, Intel, Facebook, Google, Electrolux, P&G тощо), вдосконалити свої наукові й технічні знання.

Серед 15000 науковиць із 105 країн світу на конференції побували й доцентка кафедри електронної інженерії Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки Львівської політехніки Тетяна Булавінець, яка за результатами конкурсного відбору отримала індивідуальний грант на участь у Women in Tech Summit 2022, та студентка Інституту адміністрування та післядипломної освіти Ангеліна Недошитко.

Окрім 200 виступів запрошених представників міжнародних компаній зі світовим іменем, було організовано 77 воркшопів, спрямованих на особистісний та кар’єрний розвиток. Учасники також мали змогу отримати практичні навики створення графічного дизайну, програмування, автоматизації тощо.

Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції