Львівські політехніки долучилися до створення освітньої платформи

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Йдеться про дистанційну школу для школярів «Вчитись просто». Нею зможуть скористатися насамперед ті учні, які через об’єктивні причини (скажімо, переїзд за кордон) не зможуть у своїх школах долучатися до онлайн-навчання, що розпочнеться уже з найближчого понеділка.

Дистанційна школа «Вчитись просто» – це спільна ініціатива департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації, Центру освітніх технологій Львівської політехніки та Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою.

Школярі, які через злочинні дії РФ тимчасово переїхали на Львівщину, зможуть навчатися безпосередньо у школах, найближчих до їхнього теперішнього тимчасового помешкання.

У кожного – свій фронт. Щоб ворог не загарбав наші території, героїчне військо боронить їх. А щоб він не знищив нашу освіту і культуру, ми повинні зробити все можливе, щоб розпочати освітній процес там, де це можливо. Для цього кожен освітній заклад повинен визначитися з формою навчання. Необхідно врахувати чинники безпеки учнів та педагогів, особливості діяльності кожної школи в умовах воєнного стану. Цю інформацію збирають у відділах освіти райдержадміністрацій.

З’ясувати потрібні питання батьки та учні можуть за телефонами гарячої лінії департаменту освіти і науки ЛОДА: 0960143708; 0935473783.

До дистанційної школи «Вчитись просто» можна записатися.