Львівська спілка архітекторів обрала нового голову: доцента Політехніки змінив випускник Університету

За матеріалами порталу Zaxid.net
Новий голова Львівської спілки архітекторів Микола Шеремета

Львівська обласна організація Національної спілки архітекторів України обрала нового керівника. Новим головою став 40-річний львівський архітектор Микола Шеремета. На цю посаду також претендували архітектори Юрій Столяров та Юрій Горалевич. Звітно-виборча конференція спілки відбулося у п’ятницю, 27 листопада, у Пороховій вежі, де функціонує Центр архітектури, дизайну та урбаністики.

За словами Миколи Шеремети, зараз обласна організація налічує понад 260 осіб. Також він розповів, що першим заступником голови буде архітектор ДП «Містопроєкт», викладач Національного університету «Львівська політехніка» Юрій Столяров.

Зазначимо, що голову спілки архітекторів обрали терміном на три роки. До слова, попереднім керівником був львівський архітектор, доцент Інституту архітектури та дизайну Львівської політехніки Богдан Гой.

Микола Шеремета – архітектор, керівник ТзОВ «Шеремета Архітект Груп», попередні три роки був заступником попереднього голови спілки. Народився 19 грудня 1979 року у Тернополі. У 2002 році закінчив Національний університет «Львівська політехніка», здобувши кваліфікацію магістра архітектури.