Львівська політехніка запрошує майбутніх вступників на Наукові фестини!

Наталія Павлишин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Заставка фестин

Наукові фестини у Львівській політехніці вже стали невід’ємною складовою вступної кампанії університету. Легкий формат, цікаве наповнення програми допоможуть школярам за кілька годин дізнатися про переваги навчання в Політехніці, а також відкрити можливості для саморозвитку, реалізації талантів і надихнутися неймовірно теплою атмосферою.

21 квітня об 11:00 подвір’я біля головного корпусу Львівської політехніки наповниться галасливими бесідами, захопливими вигуками та радісними емоціями, адже яскраві намети, в яких 16 навчально-наукових інститутів представлятимуть все найпривабливіше і найцікавіше, що отримають ті, хто вступить до них на навчання, ― це завжди місце відкриттів і цікавих експериментів.

― Ті, хто відвідає наші Наукові фестини, матиме нагоду не лише дізнатися про освітні програми, спеціальності, адже ця та багато іншої інформації є на сайті Львівської політехніки, а передовсім відчують атмосферу університету, надихнуться тим, що є лише в Політехніці. Зрештою, це допоможе зрозуміти, чи університет чимось їх вразив, чи виникає бажання тут навчатися. Це, мабуть, головна мета цього заходу, ― зазначила проректорка з науково-педагогічної роботи та стратегічного розвитку Лілія Жук.

Досвід попередніх років свідчить, що саме завдяки неформальній атмосфері, легкому спілкуванню, учні старших класів відкривають для себе справжню Політехніку. Тож детальніше про те, чим будуть наповнені Наукові фестини, читайте в програмі. А також дивіться спеціальні відеоролики на сторінках наших соціальних мереж.

Приєднані файли