Львівська політехніка закриває збір коштів на відновлення гуртожитків, пошкоджених ракетними обстрілами

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Пошкоджений гуртожиток Львівської політехніки

На сьогодні зібрана сума становить 153 тисячі гривень і 40 євро. Львівська політехніка щиро дякує всім, хто доклався до допомоги!

Рішення закрити збір зумовлене тим, що допомогти Університету відновити пошкоджені споруди зголосилися деякі благодійні організації, зокрема МОМ, яка повністю відремонтує гуртожитки № 4 і № 10, а також «Якість життя», що відновлюватиме пошкодження в гуртожитку № 6. Насамперед ідеться про встановлення вікон і ремонт дверей. Також тривають переговори про відновлення гуртожитків № 1 і № 3. Є й інші організації, які хочуть допомогти нашому університету.

А що ж буде зі зібраними коштами?

— Впродовж найближчих днів складемо кошторис необхідних витрат, щоб знати, куди потрібно спрямувати гроші, які ми зібрали завдяки жестам доброї волі наших політехніків та друзів університету. Врахувавши готовність благодійних організацій допомогти відновити пошкоджені гуртожитки, ми визначимо, що ще потребує ремонту чи заміни внаслідок ракетної атаки, й на це скеруємо зібрані кошти, – зазначає ректор Юрій Бобало.

Університет висловлює подяку кожному, хто зголосився у такий непростий час допомогти відновити гуртожитки Львівської політехніки! Гарантуємо, що всі витрати будуть оприлюднені на нашому сайті й у соцмережах.