Львівська політехніка взяла участь у заході міжнародного дитячого соціального проєкту «Місто професій»

Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації
Фото із заходу

11 вересня 2021 року Національний університет «Львівська політехніка», на запрошення Української освітньої фундації, долучився до міжнародного дитячого соціального проєкту «Місто професій» у Львові. Цей унікальний соціальний захід націлений на те, щоб занурити дітей у світ професій та сформувати бажання у майбутньому самостійно обирати для себе улюблену справу.

Захід відбувався у парку імені Івана Франка. В цей день діти мали можливість дізнатись у нас про особливості роботи експерта-криміналіста на поліграфі, про роботу психолога. Також охочі могли відчути себе в ролі еколога – взяти участь у вимірюванні кількості нітратів у овочах та фруктах і долучитися до екологічного патруля. Широке зацікавлення у дітей викликала професія зварника. Юні зварювальники мали можливість за допомогою електричного розряду написати своє ім’я на металевій поверхні, виміряти за допомогою ультразвуку товщину стінок металевих виробів, а також визначити твердість металу.

Після короткого майстер-класу юні політехніки «влаштувались» на роботу й отримали запис у свій професійний «паспорт» про те, чого вони навчились у наших колег.

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу