Львівська політехніка виплатить матеріальну допомогу своїм працівникам і студентам, які постраждали через ракетні обстріли

Центр комунікацій Львівської політехніки
Ілюстрація до матеріалу

Серед постраждалих від ракетних ударів 4 вересня по Франківському та Залізничному районах Львова, на жаль, є й політехніки. Люди зазнали поранень, втратили житло чи потребують ремонтів своїх помешкань.

Влада області та міста звернулася до керівників різних держав, низки міжнародних організацій, закордонних спільнот із проханням допомогти відновити зруйновані будівлі.

― Зі свого боку Львівська політехніка також підтримає своїх працівників і студентів, які потерпіли через ворожі обстріли. Дехто з них вже повідомив керівництво своїх інститутів чи кафедр про жахливу ситуацію, в якій опинився. Та, розуміємо, що постраждалих є більше, тож радимо зголошуватися, щоб ми могли допомогти. Університет виплатить матеріальну допомогу студентам і працівникам, щоб підтримати в цій складній ситуації. Також будемо вдячні, якщо кожен, у прийнятний для себе спосіб, допоможе колегам пройти через ці випробування, ― зазначив в.о. ректора Юрій Бобало.