Львівська політехніка уклала меморандум про співпрацю з Молодіжною радою при обласній військовій адміністрації

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото з підписання меморандуму

У підписанні документа взяли участь проректор університету Роман Корж, представники студентського самоврядування – голова Колегії студентів університету Анастасія Киричук і очільник проєктного відділу Колегії та профкому студентів і аспірантів Богдан Мірінчик, а також представники Львівської обласної військової адміністрації: радник голови ЛОВА з питань молодіжної політики Андрій Панасюк і голова Молодіжної ради при ЛОВА Богдан Талатура.

– Цей документ фактично узаконює нашу співпрацю, яка триває давно й полягає в активному залученні студентів університету до стажування, лекцій, участі в заходах державних органів влади, а також до запровадження нових ініціатив, – коментує проректор Роман Корж.

Радник голови ЛОВА з питань молодіжної політики Андрій Панасюк упевнений, що Молодіжна рада при обласній військовій адміністрації – це місток між молоддю і владою, який покликаний допомагати студентам себе реалізовувати, набувати досвіду практики, стажування.

– Ось зараз ми працюємо над новими напрямами стажувань. Також маємо чудовий партнерський досвід із польськими молодіжними радами, керівництвом Ягеллонського університету. І надалі це розвиватимемо спільно. Не полишаємо ідеї стажування студентів у Верховній Раді, яку сподіваємося втілити після війни, – резюмує Андрій Панасюк.

Усі учасники поділилися планами й намірами дальшої співпраці.

Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму