Львівська політехніка ― у ТОП-25 найкращих університетів світу за рейтингом U-Multirank

Центр комунікацій Львівської політехніки
Значки рейтингового агентства U-Multirank

21 вересня рейтингове агентство U-Multirank опублікувало щорічні рейтинги університетів. Проаналізовано 1948 університетів із 97 країн світу, зокрема 79 закладів вищої освіти України.

У 2021 році Львівська політехніка увійшла у ТОП-25 найкращих університетів світу за двома напрямами – Co-Publications With Industrial Partners, International Joint Publications (за цим напрямом вдруге). Оцінювались публікації у співавторстві з промисловими партнерами та міжнародні спільні публікації.

Найкращим університетам доступні значки, що підтверджують відповідний статус, які можна використовувати на веб-сайті, в онлайн-ресурсах та маркетингових матеріалах.

U-Multirank – це незалежний рейтинг, підготовлений за фінансування програми Erasmus і Європейської комісії. Методика рейтингу полягає у порівнянні результатів діяльності університетів за п’ятьма напрямами: викладання і навчання, дослідження, передавання знань, міжнародна спрямованість, регіональна спрямованість. Найсильнішим напрямом Львівської політехніки кілька років поспіль є викладання і навчання.

Крім участі в загальному рейтингу університетів, у 2021 році відповідно до переліку, визначеного організаторами рейтингу, Львівська політехніка представила результати діяльності за напрямами «Фармація», «Соціальна робота», «Психологія», та посіла відповідно друге (серед п’яти), восьме (серед 15), 11 (серед 19) місця в рейтингах за цими напрямами серед закладів вищої освіти України.

З результатами рейтингу можна ознайомитись на сайті агентства U-Multirank.