Львівська політехніка та ІТ-компанія NiX підпишуть угоду про партнерство і ділове співробітництво

Кафедра програмного забезпечення Львівської політехніки
Офіс NiX

Кафедра програмного забезпечення Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Львівської політехніки співпрацює з компанією «Н-ІКС ДЕЛІВЕРІ» вже другий рік. А почалося все із взаємного зацікавлення у підготовці фахівців, які володіють навиками розробки комп’ютерних ігор на платформі Unreal. Компанія надала можливість пройти стажування викладачам кафедри, допомогла з розроблення методичного забезпечення з курсу «Розробка комп’ютерних ігор».

Навесні 2021 року працівники компанії вели гурток для студентів з розробки комп’ютерних ігор на платформі Unreal для студентів другого курсу спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення».

Тож із метою розширення співпраці заплановано укладання договору про партнерство та ділове співробітництво Львівської політехніки з компанією NiX. Підписання угоди відбудеться 29 вересня 2021 року в к. 205 головного корпусу Університету, початок об 11:00. У заході візьмуть участь керівництво компанії NiX, перший проректор Львівської політехніки Олег Матвійків, завідувач кафедри програмного забезпечення Дмитро Федасюк.