Долучайся до U-Report і змінюй світ довкола: Львівська політехніка співпрацюватиме з ЮНІСЕФ

Наталія Павлишин, тижневик «Аудиторія»
співпраця з ЮНІСЕФ у рамках молодіжного проекту U-Report

Львівська політехніка започаткувала співпрацю з ЮНІСЕФ у рамках молодіжного проекту U-Report, про що наприкінці минулого тижня підписали «Меморандум про взаємопорозуміння між Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Національним університетом «Львівська політехніка».

U-Report – це швидкі опитування через безкоштовні СМС, які дають можливість дізнатися думку молоді щодо важливих суспільних питань. Усі, хто підписалися на U-Report, отримуватимуть щотижня запитання на ту чи іншу тему, на які повинні об’єктивно відповісти. Політехніки можуть долучитися до цього проекту через безкоштовні СМС, надіславши слово «НУЛП» на номер 4224. Більше інформації можна почерпнути на сайті UNICEF Україна.

– Нас зацікавила Політехніка, бо це один із найбільших університетів Західної України. В майбутньому розширимо співпрацю з іншими вишами, провадитимемо роботу по всій Україні. Очікуємо, що зможемо донести керівництву університету думки молоді про те, яких змін вона прагне, – зазначила координатор проекту U-Report Ліля Любомудрова. – Зареєструватися можуть усі охочі. Наразі презентації відбулися в ІГСН, ІНЕМ, ІНПП. Надалі розповсюджуватимемо інформацію через студентські профбюро, старост та групи у соцмережах.

співпраця з ЮНІСЕФ у рамках молодіжного проекту U-Report співпраця з ЮНІСЕФ у рамках молодіжного проекту U-Report співпраця з ЮНІСЕФ у рамках молодіжного проекту U-Report