Львівська політехніка співпрацюватиме з чотирма ЗВО у напрямі розвитку спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування»

Наталія Павлишин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото з підписання угоди про співпрацю

Ректор Львівської політехніки Юрій Бобало підписав угоду про наукову, навчальну та культурну співпрацю між Національним університетом «Львівська політехніка», Київським національним університетом імені Тараса Шевченка, Національним технічним університетом «Дніпровська політехніка» та Національним університетом «Одеська політехніка».

Це відбулося 1 грудня під час зустрічі ректора Львівської політехніки Юрія Бобала, директора Інституту адміністрування та післядипломної освіти Любомира Пилипенка і в.о. директора Інституту державного управління Тараса Кіцака з представниками Київського національного університету імені Тараса Шевченка ― директоркою Навчально-наукового інституту публічного управління та державної служби Ларисою Комахою і завідувачкою кафедри регіональної політики Вікторією Колтун.

Ця угода передбачає реалізацію спільних проєктів із розвитку спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування». Сторони домовилися проводити спільні наукові заходи, лекції для студентів, обмін науково-методичними напрацюваннями, а також здійснювати спільні промоційно-інформаційні кампанії з метою залучення громадян до розвитку системи публічного управління й адміністрування в Україні.

Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю