Національний університет «Львівська політехніка» розпочав співпрацю з Кондитерською Корпорацією ROSHEN

Наталія ПАВЛИШИН, Центр комунікацій Львівської політехніки
рукопожаття

23 вересня Львівська політехніка уклала Угоду про співпрацю з Кондитерською Корпорацією ROSHEN.

В рамках Угоди будуть реалізовувати спільні проєкти, спрямовані на підвищення якості освіти згідно з вимогами сучасного ринку праці. Також – це можливість інтегрувати ці напрацювання в освіту та науку. Співпрацюючи з нашим університетом, компанія ROSHEN має наміри підтримувати та заохочувати студентів за академічну успішність, а викладачів – за наукову результативність.

Для Політехніки ця співпраця є надзвичайно важлива. На цей момент визначено напрями наукової роботи окремих кафедр Інституту хімії та хімічних технологій, які можуть бути цікавими та корисними для майбутніх задач Корпорації. Крім того, запланована реалізація проєктів щодо оснащення приладами й обладнанням учбових лабораторій Інституту.

Варто наголосити, що Корпорація ROSHEN займає активну соціальну позицію та реалізує масштабні та системні благодійні і соціально-культурні проєкти.

Так, починаючи з березня 2015 року, компанія втілює в життя проєкт допомоги національній дитячій лікарні ОХМАТДИТ. Десятки мільйонів гривень вкладаються в придбання та встановлення найсучаснішого хірургічного обладнання, ліфтів, світильників та повну реконструкцію усіх систем комунікації (опалення, вентиляція, електроживлення). Також системно надається допомога постраждалим у зоні АТО – проводиться лікування в клініках і реабілітаційних центрах, а також фізична та психо-соціальна реабілітація в центрах України. З культурно-соціальних проєктів – реконструкція Театру на Подолі, модернізація Черкаського зоопарку, відкриття ковзанки в Харкові, Дніпрі та Києві, повне технічне обслуговування встановленого Корпорацією світо-музичного фонтану у Вінниці і створення для нього нових шоу, та інше. Загальна сума інвестицій Roshen у соціальні проєкти у 2017–2018 роках становила 357 мільйонів гривень.