Львівська політехніка поглиблює співпрацю з Національним авіаційним університетом

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото з підписання угоди про співпрацю

Відповідну Угоду між двома потужними закладами вищої освіти підписав ректор нашого університету Юрій Бобало і в.о. ректора НАУ Володимир Шульга.

Укладання цього важливого документа відбулося під час візиту до Львівської політехніки делегації Національного авіаційного університету, до якої, окрім в.о. ректора Володимира Шульги, ввійшли в.о. проректора з наукової роботи Олександр Корченко, декан факультету міжнародних відносин Юрій Волошин та помічник ректора Сергій Кондратюк.

Гості ознайомилися з матеріально-технічною базою, особливостями навчального процесу, освітніми й соціальними програмами Львівської політехніки.

Слід наголосити, що між науковцями й кафедрами обох вишів давно налагоджено тісні наукові зв’язки. Це стало передумовою підписання відповідної угоди, що передбачає розвиток поглибленого партнерства у спільних наукових та інноваційних проєктах, науково-дослідній роботі в царині інформаційної безпеки (кібербезпеки), організуванні спільних наукових та освітніх заходів, підвищенні кваліфікації працівників і підготовці кадрів.

Втілення цих засад розширить можливості для науковців обох університетів у розвитку досліджень, обмінів, започаткуванні спільних проєктів і сприятиме зростанню потенціалу для технологічної модернізації держави.

Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю