Львівська політехніка підписала меморандум з Антимонопольним комітетом України

Наталія Павлишин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото з підписання меморандуму

Голова Антимонопольного комітету України Павло Кириленко під час візиту до Львівської політехніки зустрівся з ректором професором Юрієм Бобалом. У межах робочої зустрічі були обговорені нові можливості для студентів, зокрема проходження стажування й перспективи працевлаштування.

У підсумку Павло Кириленко та Юрій Бобало підписали меморандум про співпрацю Антимонопольного комітету України й Національного університету «Львівська політехніка». Ця домовленість сприятиме об’єднанню зусиль у створенні умов, спрямованих на обмін досвідом у сфері застосування законодавства про захист економічної конкуренції та розроблення напрямів його вдосконалення, закріплення студентами теоретичних знань, здобутих у процесі навчання, розвиток у молоді професійного вміння застосовувати їх у практичній роботі. Такі кроки допомагатимуть формувати конкурентну культуру в суспільстві.

За домовленістю передбачене проведення спільних освітніх, прикладних і науково-дослідних заходів, зокрема в підготовці фахівців у сфері захисту економічної конкуренції, а студентам забезпечено можливість проходження практики та стажування в органах Антимонопольного комітету України у визначеному чинним законодавством порядку, розроблення пропозицій, спрямованих на вдосконалення законодавства України.

Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму