Львівська політехніка отримала сертифікат ISO 9001:2015 агенції Bureau Veritas

Наталія Павлишин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фрагмент сертифіката

Система управління якістю Львівської політехніки відповідає вимогам стандартів на системи управління: надання послуг у сфері вищої освіти, наукового дослідження та експериментального розроблення, послуг архітектурних, інженерних, технічного випробування та аналізування. Це наприкінці минулого року підтвердила інспекційно-сертифікаційна агенція Bureau Veritas.

― Минулоріч ми ресертифікували систему управління якості в університеті на відповідність ДСТУ ISO 9001:2015. У 2018 році Львівська політехніка оновила свою систему управління та забезпечення якості, впровадивши нові форми контролю та управління, розробивши нові положення про систему управління якості, про управління ризиками тощо. Впроваджену систему управління якістю, за результатами зовнішнього аудиту, сертифікувала агенція Bureau Veritas. У 2021 році експерти цієї агенції провели ресертифікаційний аудит. Вони перевіряли наші підрозділи, ведення документації, контролювали, чи дійсно працюють у нас ці системи управління якості університетів і чи вони відповідають вимогам, ― прокоментував проректор з науково-педагогічної роботи Олег Давидчак.

Цей сертифікат підтверджує дієвість впровадженої системи управління якості та розширює можливості Львівської політехніки на виконання наукових розробок, різних проєктів, відповідно до галузі наукових досліджень нашого університету.

Сертифікат ISO 9001:2015 Сертифікат ISO 9001:2015 Сертифікат ISO 9001:2015