Львівська політехніка налагоджує співпрацю з польським університетом соціально-гуманітарних наук SWPC

Центр міжнародної освіти Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-зустрічі

Представники Центру міжнародної освіти Національного університету «Львівська політехніка» Наталія Гоц, Христина Барвінська, Леся Брич, завідувачка кафедр прикладної лінгвістики Олена Левченко із Соломією Альботою, завідувачка кафедри журналістики та засобів масової комунікації Зоряна Галаджун, заступниця директора Інституту права, психології та інноваційної освіти Наталія Лесько провели онлайн зустріч із представниками міжнародного відділу польського університету соціально-гуманітарних наук SWPC. Це провідний заклад вищої освіти у Польщі, який лідирує у вивченні психології, права, мовних дослідженнях, літературі та культурі, медіа і комунікаціях, менеджменті та дизайні.

Було обговорено перспективи майбутньої співпраці в рамках програми подвійних дипломів, обмін досвідом викладачів та студентів відповідних спеціальностей, академічні мобільності за програмою Erasmus+ KA107.

Співпраця розпочнеться з підписання університетами Угоди про співпрацю. Представників кафедр, які зацікавлені у співробітництві з університетом SWPC, просять звертатися у Центр міжнародної освіти Львівської політехніки до Христини Барвінської.