«Львівська політехніка – європейський вибір»: черговий випуск програми

Центр медійних технологій Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

У новому випуску телевізійної програми «Львівська політехніка – європейський вибір» йдеться про те, як студенти презентували свої наукові проекти , розроблені у рамках програми студентських робіт компанії Cypress Semiconductor- Cypress students. Лише за два місяці чотири найкращих проекти уже готові до презентації. Про перші реалізовані ідеї – у програмі.

Міжнародна науково-технічна конференція «ЕкоКомфорт-2016». Експерти з ефективного використання енергетичних ресурсів зібралися у стінах Львівської політехніки, аби обговорити проблеми заощадження блакитного палива в Україні та інших країнах Європи. З нагоди відзначення 55-річчя спеціальності «Теплогазопостачання та вентиляція» до предметної розмови долучилися експерти, викладачі, колишні студенти, а тепер успішні профільні бізнесмени. Про що говорили і чого досягли – дивіться у програмі.

А також висновки лекції всесвітньо відомого антикризового менеджера Керола Бейлі, який поспілкувався у форматі відкритої лекції зі студентам Львівської політехніки. Колишній віце-президент компанії «Моторолла», який вивів з кризи її та ще чотири компанії у інших країнах світу – ділиться власними секретами успіху.

У Львові презентували 10-томник праць Дмитра Донцова. У рамках проекту «Від книги до мети» у Національному університеті «Львівська політехніка» відбулася презентація підсумку грандіозної роботи, яка тривала п’ять років. Багато творів Дмитра Донцова опублікували вперше, так як зібрані вони були із тогочасної закордонної преси. Бачили книги і їх видавців журналісти програми.

А ще рубрика «Львівська Політехніка – 200 років історії» розкаже про реальну школу у Львові. У далекому 1816 році це була установа, де можна було отримати найкращу технічну освіту. З чого ж усе починалося для сучасного Національного університету? Дивіться у програмі!

«Львівська політехніка – європейський вибір»