Львівська політехніка і партнери запрошують студентів до участі у проєкті «Соціальний Ейнштейн»

За матеріалами сайту Львівської обласної військової адміністрації
Фрагмент заставки заходу

Студентів соціальних напрямів закладів вищої освіти Львівщини запрошують взяти участь у проєкті «Соціальний Ейнштейн». Реалізовують його благодійна організація «Дія.Ми», Служба у справах дітей Львівської обласної військової адміністрації і кафедра соціології та соціальної роботи Національного університету «Львівська політехніка».

«Соціальна сфера – це дуже чуттєва сфера, у якій неможливо бути іншим, ніж ти є. У цій сфері максимально важливо бути людяним, добрим, щирим, відвертим. Служба у справах дітей обласної адміністрації, Львівська політехніка, благодійна організація «Дія.Ми» стартуємо з конкурсом «Соціальний Ейнштейн», щоб навчити молодь бути такими Ейнштейнами у своїй роботі, бути такими зразковими працівниками соціальної сфери, яких можна залучити у потрібний момент до допомоги у наданні соціальної послуги. Ми запрошуємо небайдужих, активних, цікавих, креативних людей брати участь цьому конкурсі!», – зазначив заступник начальника Львівської ОВА Іван Собко.

Учасниками конкурсу «Соціальний Ейнштейн» можуть стати студенти ІІІ–V курсів вишів Львівщини, які навчаються на кафедрах соціальної роботи. Учасники об’єднуються у команди, кожна з яких готує власний соціальний проєкт на одну з трьох тем:

  • «Соціальні послуги в громаді»;
  • «Просвітницько-інформаційна кампанія з популяризації професії фахівця соціальної сфери»;
  • «Безбар’єрна громада».

Зареєструватися для участі у конкурсі можна до 6 листопада.

Реєстрація

Докладніше – на сайті Львівської обласної військової адміністрації.