Львівська обласна рада відзначила представників кафедри ЕОМ з нагоди 60-річного ювілею кафедри

Кафедра електронних обчислювальних машин Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

У 2023/2024 навчальному році кафедра електронних обчислювальних машин Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології Львівської політехніки відзначає 60-річчя від дати свого заснування.

Враховуючи символічність дати, а також долучення окремих фахівців кафедри як до волонтерських, так і до науково-дослідних проєктів з розробки апаратно-програмних засобів, зокрема й військового призначення, Львівська обласна рада відзначила працівників кафедри ЕОМ подяками голови Львівської обласної ради.

Згідно з розпорядженням голови Львівської обласної ради № 768 від 24 жовтня 2023 року «Про відзначення нагородами «Подяка голови Львівської обласної ради» нагороди вручено таким працівникам кафедри електронних обчислювальних машин Національного університету «Львівська політехніка»:

  • Глухову Валерію Сергійовичу – д.т.н., професору;
  • Парамуду Ярославу Степановичу – к.т.н., доценту;
  • Пуйді Володимиру Яковичу – к.т.н., доценту;
  • Вавруку Євгенію Ярославовичу – к.т.н., доценту;
  • Стахів Вірі Миколаївні – провідному інженеру;
  • Ногаль Марії Василівні – старшому викладачу.

Подякою також відзначено багаторічного завідувача кафедри ЕОМ (1994–2023), академіка Академії інженерних наук України та Міжнародної академії комп’ютерних наук і систем, члена міжнародних професійних організацій IEE та IEEE, д.т.н., професора Мельника Анатолія Олексійовича.

Як зазначено в розпорядженні, представників колективу кафедри нагороджено за значний особистий внесок у розвиток вищої освіти в Україні, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну науково-педагогічну діяльність та з нагоди 60-ти річчя кафедри електронних обчислювальних машин Національного університету «Львівська політехніка».

Нагадаємо, що кафедра електронних обчислювальних машини Національного університету «Львівська політехніка» створена у 1963 році та є першою і найбільшою кафедрою комп’ютерного спрямування у Західному регіоні України. З часу першого випуску інженерів у грудні 1964 року кафедра підготувала понад 8000 фахівців.

Подяка від ЛОР Подяка від ЛОР Подяка від ЛОР