Львівська філармонія відзначила трьох студенток кафедри ОА запрошенням на концерт симфонічної музики

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Студенти кафедри ОА

Команда Львівської національної філармонії надала трьом студенткам кафедри обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту – Ользі Стецюк, Анастасії Дунаєвській та Адріані Вінтоняк – запрошення на концерт симфонічної музики «Сила світла». Критерієм цієї відзнаки була небайдужість, гідна життєва позиція та її підтвердження важливими активними діями.

Відзначені студентки, маючи високу особисту зайнятість у навчанні й на роботі, з власної ініціативи створили для школярів в межах проєкту «Особистий шлях» корисний для підлітків контент для свідомого обґрунтованого вибору професії, а також зголосились організувати для школярів цікаві та корисні для особистісного зростання освітньо-практичні заходи.

Під час участі у проєкті «Особистий шлях» школярі зможуть дізнатись про сотні професій, які вони можуть успішно здобути, зокрема в Національному університеті «Львівська політехніка» – одному з провідних університетів України, випускників якого цінують роботодавці як у нашій державі, так і в міжнародному середовищі.

З додатковими питаннями щодо проєкту для школярів «Особистий шлях» можна звертатись до його керівника – професора кафедри обліку та аналізу Володимира Чубая.

Симфонічний оркестр Студенти кафедри ОА